Apple-variëteiten

Ik zou graag iets traditioneler en vertrouwders vinden dan een appelboom in de tuin, maar dit is nauwelijks mogelijk! En zelfs als dat zo is, betekent dit dan dat we veel over hen weten? Mm, misschien weet iemand heel veel, maar het is onwaarschijnlijk dat de meeste van onze lezers, zonder extra inspanningen, de diversiteit van de appelbomen in ons thuisland kunnen regelen.

Lees Verder

Sappige en geurige appels van de Semerenko-variëteit zijn eind september klaar voor de oogst. Veel mensen houden van het fruit te genieten met een heerlijke appelwijn-smaak, hoewel de herkomst van het ras vandaag de dag nog steeds een mysterie is. LP Simirenko, een Oekraïense fokker, beschreef dit ras eerst en noemde het naar zijn vader.

Lees Verder

Apple boomgaarden in ons land verbazen met een verscheidenheid aan variëteiten. In de tuin van mijn grootvader was de Shtriepel-variëteit de belangrijkste plaats, de buren noemden het Streyfling of de herfst gestreepte appelboom. In het najaar serveert grootvader trots met prachtige gestreepte appels met sprenkelensap, kruidig ​​vlees. Apple Shrifel is een inwoner van de Baltische staten.

Lees Verder

Vanwege de hoogste smaak van het fruit en de biologische kenmerken van de appel Orlik rassen leiden onder hun fellows. Bovendien respecteren Oekraïense, Wit-Russische en Russische hoveniers in landen waar de soort wijd verbreid is, hem voor hoge opbrengsten en voorzichtigheid. Eén volwassen boom is genoeg om een ​​gezin te voeden, maar als je wat extra geld wilt verdienen, kun je er nog een paar krijgen.

Lees Verder

Er is een enorme variëteit aan appelsoorten: winter, zomer, herfst, zuur, zoet. In dit artikel zullen we kijken naar een van de populairste zomerrassen: de Silver Hoof-appelboom, de kenmerken van de variëteit, de regels voor het planten en verzorgen van de boom. Het verhaal van appelgroei "Zilveren hoef" De variëteit van de appelboom "Zilveren hoef" werd in 1988 op het proefstation in Sverdlovsk gefokt door de fokker Kotov Leonid Andrianovich.

Lees Verder

Meestal planten tuinders verschillende soorten appelbomen op hun land. En vaak valt de keuze op de Candy-variëteit, die sappig en erg zoet fruit geeft. De eerste vruchten verschijnen eind juli op de appelboom, als de boom natuurlijk goed wordt verzorgd. Hoe het te doen en wat de kenmerken van de variëteit zijn, zullen we in dit materiaal vertellen.

Lees Verder

Appelboom "Moskou-peer" wordt beschouwd als een van de oudste gekweekte variëteiten die worden gekweekt in landhuizen en in dorpstuinen, dit artikel is gewijd aan de beschrijving en de teeltgeheimen. Deze variëteit is ontstaan ​​door natuurlijke teelt en wordt niet gekweekt voor commerciële doeleinden. Kenmerk: de voor- en nadelen van de variëteit: de boom heeft een vertakte kroon en zeer vertakte takken, vrij dicht blad.

Lees Verder

Zulke vruchten als een appel begonnen lang geleden te worden gegeten. Zelfs onze voorouders wisten van de gunstige eigenschappen van de vrucht. Het bevat een enorme hoeveelheid vitamines en mineralen die het lichaam helpen verschillende kwalen te overwinnen en het gewoon in goede conditie te houden. En hoeveel soorten appeldiëten zijn er vandaag ontwikkeld?

Lees Verder